Alarma antiefractie

Este cel mai popular și răspândit sistem de protecție. Paza și protecția bunurilor, familiei sau a companiei tale, pot fi realizate cu costuri relativ mici, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite într-un anumit spațiu. Puteți opta pentru un sistem anti-efracție cablat, sau pentru unul wireless. Semnalizarea efracției se face la nivel local, prin intermediul sirenelor locale,  prin alertare pe telefonul tău mobil sau la societatea de monitorizare și intervenție rapidă.

Supraveghere video

Folosind sistemele de supraveghere video vei putea vedea întotdeauna ce se întâmplă în curte, în casă, magazin sau compania ta. Imaginile pot fi vizualizate live prin intermediul internetului.  Imaginile vor fi înregistrate pe o unitate de stocare și pot fi accesate oricând ai nevoie. Sistemele de supraveghere pot avea funcții analitice extrem de avansate: detecție persoane și vehicule cu posibilitatea de identificare din baza de date, LPR (recunoaștere număr înmatriculare auto) sau recunoaștere și alarmare în caz de încălcare a unui perimetru prestabilit.

Control acces si pontaj

Filtrarea persoanelor cu drept de acces într-un obiectiv sau instituție este absolut obligatorie pentru buna desfășurare a activității acestora. Mai mult decât atât, informațiile despre intrarea / ieșirea persoanelor în / din zonele restricționate pot fi folosite în managementul resurselor umane. Soluția de pontaj și chiar aplicații automate de salarizare sunt grefate pe datele preliminare furnizate de sistemul de control acces. Se recomandă montarea lor în hoteluri, bănci, societăți comerciale.

Detectie incendiu

Sistemele de detecție incendiu sunt cele mai eficiente soluții pentru prevenirea pagubelor și pentru salvarea vieților omenești, în urma unui incendiu. Societatea noastră îți stă la dispoziție cu cele mai performante sisteme de detecție incendiu în conformitate cu reglementările legale.

Indiferent că vorbim de sisteme de detecție incendiu convenționale, adresabile, detecție incendiu prin aspirație sau cablu senzorial precum și detectori de flacără, echipa noastră are o vastă experiență în proiectare și instalarea lor.

Sisteme desfumare

Sistemele de evacuarea fumului si a gazelor fierbinti sunt sisteme care au un rol activ pentru evacuarea persoanelor si a bunurilor in caz de incendiu. Peste 85% din decesele dintr-un incendiu sunt cauzate de intoxicare cu fum si gaze fierbinti. Echipa noastra poate furniza si instala trape defumare cu activator pirotehnic, trape cu actionare pneumatica sau sisteme de actionare cu lant sau cremaliera instalate pe panoul de tamplarie existent si comanda electrica. Sistemele de desfumare pot actiona independent sau cu comanda din sistemul de detectie incendiu

Sisteme detectie perimetrala

Sistemele de detecţie perimetrală ocupă un loc special in cadrul sistemelor antiefractie si contin ultimele tehnologii din domeniu. Detectie perimetrala protejeaza un perimetru in cadrul caruia sunt amplasate cladiri, echipamente tehnologice sau alte bunuri de valoare. Detectia perimetrala poate fi realizata cu detectori special conceputi pentru exterior, bariere laser, cablu senzorial sau camera video ultra-performante. Instalate corect, alarmele false sunt reduse la minim si ofera cea mai eficienta protectie a unui perimetru pre-stabilit

Room Management Hotelier

Când vine vorba de facilități de cazare, fie că este vorba de turism sau de călătorii de afaceri, oaspeții trebuie să experimenteze un sejur de calitate și să beneficieze de confort în toate condițiile. Va stam la dispoziție cu proiectare și integrarea celor mai bune soluții, astfel încât să puteți oferi oaspeților o experiență uimitoare. Sistemele propuse pot restricționa liftul, controlează accesul în camera cu card sau cod QR, comanda sistemul de iluminat, jaluzele, climatizare prin scenarii predefinite sau controlul direct al utilizatorului. Sistemul cuprinde și signalistica prin senzori de geam/ușa deschisa, butoane de alarmare panica sau serviciu DND/MUR.

Sisteme nurse call

Sistemele Nurse-Call (apelare asistență medicală) au ca destinație specifică, clinicile medicale, spitale, centre de recuperare și azile. Rolul lor este de a eficientiza comunicarea dintre pacienți și personalul medical, asigurând îmbunătățirea calității actului medical, creșterea satisfacției pacienților, determinând intervenția personalului medical în timp util pentru soluționarea unor situații de urgență. Odată declanșată o alarmă de panică de către pacient, personalul medical va identifica cu ușurință pe panou de operare salonul și patul de la care a fost apelat și va interveni prompt în vederea soluționării urgenței medicale.

Turnicheti acces

Turnicheții sunt sisteme care controlează și restricționează accesul și ieșirea dintr-o anumită zona. Turnicheții pot fi de tip: porți batante de acces (asigură inclusiv acces persoane cu handicap); turnicheți tripod (cu 3 brațe pivotante), turnichet vertical (stil stadion) sau turnicheți tip poartă rapidă. Sistemele de turnicheți permit accesul doar pe bază de cartelă sau tichet. Turnicheții pot fi setați să permită accesul unidirecționali sau bidirecționali. Sunt cele mai eficiente soluții pentru a controla accesul la nivel de persoană.

Automatizari porti

Uși garaj, bariere și stâlpi: Automatizările pentru porțile și ușile de la garaj, oferă un confort deosebit, eliminând complet efortul uman la deschiderea lor. Ele permit sau restricționează accesul, în special al autovehiculelor dar și a persoanelor străine, fiind prevăzute cu un sistem performant antiefracție.  În cazul sediilor de societăți sau instituții vă stăm la dispoziție cu bariere sau stâlpi automatizați. Acestea conferă accesul în curte doar persoanelor care posedă acest drept.

Solutii parcare

Soluția perfectă pentru parcările cu plată. Poate funcționa complet independent fără a fi necesară angajarea unui operator. Practic nici nu se poate mai simplu. La intrare este poziționată o stație de intrare cu eliberator de tichete cu cod de bare. Bariera sau stâlpul automat, permite accesul în spațiul de parcare la ridicarea tichetului. La ieșire clientul plătește la casier pe baza tichetului eliberat la intrare și poate părăsi parcarea, sau în varianta complet automatizată introduce tichetul într-o stație automată, plătește și la ieșire  introduce tichetul în stația de ieșire și poate pleca.

Interfoane si videointerfoane

Cu ajutorul acestora, veți restricționa accesul persoanelor străine în incinta scării de bloc, a imobilului dumneavoastră sau a sediilor de firmă. Aveți posibilitatea deschiderii electronice a ușii printr-o simplă apăsare de buton. În cazul videointerfoanelor aveți avantajul că în permanență veți știi cine va apelează întrucât pe monitorul intern va apărea imaginea live a persoanei care vă apelează și solicită accesul. Pentru un confort sporit, acestea pot fi montate și wireless, fără a mai fi necesară cablare.

Societatea noastră instalează echipamente produse de liderii de referință din acest segment