RETELE FIBRA OPTICA

Flexibiliateta si stabilitatea fibrei optice sunt calitati cheie care stau la baza dezvoltarii retelelor de mare viteza pentru infrastructura IT si de telecomunicatii. Prin utilizarea fibrei optice, eventualele pierderi sunt reduse, iar viteza semnalului creste substantial. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru proiectarea si executarea retelelor de fibra optica indiferent daca vorbim de retele in interiorul cladiriilor sau in exteriorul acestora, respective in subteran sau aerian. Pentru sudura cablului de fibra optica avem tehnicieni instruiti si aparate de sudura fibra optica dintre cele mai performante.

RETELE LAN

Rețeaua de date reprezintă una dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicații moderne, fără de care o activitate nu mai poate fi performanta pe piata. Transmisia datelor se poate realiza cablat, prin intermediul cablurilor de date, sau wireless prin intermediul echipamentelor de transmisie Wifi. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru proiectarea, executarea cablarii, instalarea echipamentelor si cel mai important configurarea echipamentelor de retea. Pentru a garanta calitatea lucrariilor realizate colaboram doar cu producatori de referinta in domeniu.

RETELE TELEFONIE

Un element cheie al afacerilor actuale îl reprezintă comunicarea. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie cele mai performante soluții pentru realizarea, eficientizarea sau optimizarea sistemelor tale de comunicație. Indiferent ca vorbim despre retele de comunicatie analogice, hybrid sau complet digitale, echipa noastra este abilitata si are o foarte mare experienta in realizarea unor asemenea retele.

MASURATORI OTDR

Efectuarea masuratorilor in cazul retelelor de fibra optica este necesar a fi realizata atat la realizarea unei retele complet noi cat si in situatia in care apar deficiente in realizarea procesului de comunicatie prin fibra optica. Masuratoriile cu aparatele OTDR utilizate de noi pot determina calitatea sudurilor efectuate, calitatea conectorilor si a cablajului utilizat si pot identifica cauzele eventualelor comunicatii deficitare. O calitate aparte a masuratorilor realizate de noi, este identificarea cu un nivel mare de precizie a zonelor de intreruperi sau cu probleme in comunicatie.

CERTIFICARE RETELE

Pentru ca intelegem importanta retelelor de comunicatii iti suntem alaturi cu cel mai performant echipament pentru certificarea reteleleor de date. Pentru a determina standardul pe care o cablare structurata il respecta este necesara o certificare a retelei cu ajutorul echipamentelor dedicate. Certificarea retelei de date, te asigura ca reteaua ta de date este performanta, identifica eventualele deficiente din executie, masoara cu exactitate lungimea tronsoanelor de cablu, confirma categoria de categoria specifica in care se incadreaza (Cat.5e, Cat.6, Cat.6a, Cat.7, etc.). Dupa efectuarea masuratorilor, emitem un raport detaliat pentru fiecare tronson in parte analizat.

DIAGNOSTICARE RETELE

Nici o retea nu este infailibila. Tocmai de aceea ai nevoie de o echipa de profesionisti, pentru a identifica si remedia problemele cu care te confrunti. Detinem toate echipamentele necesare pentru testarea si verificarea retelelor de voce-date, indiferent daca vorbim de retele pe cablu, fibra optica sau wireless.

Societatea noastră instalează echipamente produse de liderii de referință din acest segment