Suport Tehnic

Service IT& Print : Apeleaza cu incredere la specialistii nostri atunci cand ai probleme cu calculatorul sau unitatiile de printare. Dotati cu un service de inalte standarde, promptitudinea si seriozitatea noastra iti poate conferii linistea de care ai nevoie.

 

Service sisteme de securitate : Sistemele de securitate, pot in timp sa se defecteze sau sa prezinte erori. Pentru acest lucru, apeleaza cu incredere la noi. Dotati cu echipamente performante si specialisti competenti, noi suntem solutia la problemele tale.

 

Mentenanta IT : Ca orice lucru, echipamentele IT&Print au nevoie de mici ajustari din timp. Pe baza unui contract lunar, specialistii nostri vor avea grija de calculatoarele, imprimantele sau copiatoarele tale. In plus, la sesizarea te, vei beneficia de prioritate la interventie.

 

Mentenanta sisteme de securitate : Sistemele de securitate au nevoie de mici ajustari la anumite intervale de timp. Pe baza unui contract lunar, specialistii nostri vor avea grija ca sistemele tale de securitate sa functioneze la parametrii optimi, pentru ca tu sa fii in deplina siguranta.

Consultanta IT& Print : In momentul in care te decizi sa achizitionezi un echipament IT, este bine sa fii informat. Specialistii nostri, iti pot face recomandari in mod gratuit, in functie de necesitatea ta. Astfel, vei beneficia de costuri reduse si timp mai mult pentru alte probleme ce te preocupa.

 

Consultanta sisteme de securitate : Cand doresti sa-ti protejezi bunurile sau familia, cel mai indicat este sa apelezi la persoane specializate in domeniu. Noi, iti putem face recomandari optime, pentru ca bunurile sau familia ta sa fie in deplina siguranta.