Solutii IT

Comercializare calculatoare desktop si laptop : Va oferim gama diversificata de produse, cu cele mai inalte si moderne tehnologii. Garantie oferita direct de la producatori si service direct la societatea noastra. Societatea noastra lucreaza cu lideri de piata in acest segment cu ar fi HP, DELL, FUJITZU-SIEMENS, ACER, TOSHIBA, ASUS, MSI, LENOVO dar si configuratii DHC adaptate nevoilor tale

Comercializare accesorii si componente : Gama completa de accesorii pentru unitatiile de calcul tip desktop si laptop, incepand de la mousi si tastaturi pana la procesoare si placi de baza. De asemenea veti gasi la noi, la preturi foarte atractive cartuse sau tonnere pentru imprimante si copiatoare originale sau compatibile. Societatea noastra lucreaza cu lideri de piata in acest segment cu ar fi INTEL, AMD, ASROCK, GIGABYTE, MSI, LOGITECH, GENIUS, LG, SAMSUNG, ASUS, D-LINK, IP-TIME si multi altii.

Comercilizare imprimante si copiatoare : Gama extinsa de produse pentru imprimare/copiere cu functii multiple. Garantie oferita direct de la producator si preluare in service-ul nostru intr-un timp foarte scurt. Societatea noastra lucreaza cu lideri de piata in acest segment cu ar fi HP, CANON, KONICA-MINOLTA, LEXMARK, XEROX, TOSHIBA, SAMSUNG si multi altii.

 

Configurare si implementare retele si cablari : Societatea noastra va sta la dispozitie, pentru consultanta si implemantare atunci cand doriti sa realizati retele de date, incepand cu cele mai simple retele, cablate clasic, pana la retele gigabyte peinfrastuctura deĀ  fibra optica.

Reumpleri cartuse : Atunci cand nu doriti sa irositii banii pe cartuse originale, care au un pret insemnat, puteti apela la specialistii nostri pentru a va reumple cartusele. Indiferent ca aveti nevoie sa reumpleti un banal cartus pe cerneala sau tonnere de mare capacitate pentru imprimante sau copiatore, puteti apela cu incredere la noi. Societatea noastra utilizeaza doar tonnere si cerneala de calitate, astfel incat nu veti avea surpriza ca aparatele se vor strica sau calitatea printarii este diferita fata de cartusele originale.

Sisteme de conferinta si sonorizari: Destinate evenimentelor de tip seminar, conferinta si teleconferinta, dar si pentru traducere simultana, sistemele high-tech prezente in salile de reuniuni asigura buna desfasurare a intalnirii si transmiterea optima a informatiilor. Orice eveniment important pentru tine sau societatea ta are nevoie de o sonorizare de exceptie. Fie ca e vorba de un seminar, intrunire, cocktail, chiar si nunti sau botezuri iti putem oferii solutia perfecta. Societatea noastra vine in sprijinul tau cu echipamente moderne si performante la preturi accesibile atat in vederea inchirierii cat si a comercializarii. In cazul inchirierii, pe toata durata evenimentului, un tehnician din cadrul societatii nostra va fi prezent pentru a asigura buna desfasurare. Pentru o atmosfera mai destinsa, iti putem pune la dispozitie un DJ experimentat.